VOLG ONS OOK VIA:

GIFTBOX 'Moederdag'

Een super cadeau om te geven en te ontvangen, zodra de doos wordt geopend komt de heerlijke geur van de Thee en body bar je tegemoet! Echt een verwen pakket om aan een moeder/oma te geven ! En om het cadeau helemaal af te maken is er een optie om een persoonlijke boodschap achter op de kaart te zetten.

 Dit heerlijke verwen pakket bestaat uit:
1 lavendel body bar HappySoaps1

-1 'lieve' thee box
-1opbergzakje voor de Happysoaps producten
-1'Fijne moederdag' kaart

€ 24,95

GIFTBOX 'WORD MAAR SNEL BETER '

Deze 'WORD MAAR SNEL BETER' giftbox is een uniek en heerlijk verwen cadeau om te geven en te ontvangen. Echt een cadeau voor iemand die wat beterschap nodig heeft.

Het boxje met 'word maar snel beter thee' Is een mix van citroengras, gember en fruitstukjes die bijdraagt om snel weer op krachten te komen. Inclusief 3 papieren theefilters. 

En een heerlijke body bar van HappySoaps. Deze ruikt heerlijk naar citroen/basilicum en geeft een prikkelende geursensatie tijdens het douchen. Met een handig opbergzakje erbij, die ook als scrub washandje gebruikt zou kunnen worden.

€ 24,95

GIFTBOX Black Panda

Een super leuk en origineel cadeau voor je vader, partner, vriend, collega, opa... eigenlijk voor elke man! Deze giftbox past door de brievenbus, dus super leuk om ook op te sturen natuurlijk. Deze giftbox Men in Black bestaat uit:

1 Happy Panda Shampoo Bar van Happysoaps
1 Body Bar kruidnagel /salie van Happy
1 Opbergzakje 

€ 21,95

Baby Shampoo en Body Wash Bar GIftbox incl. knuffeltje

 De natuurlijke shea butter en aloë vera verzachten en verzorgen de huid. Daarnaast zorgt de jojoba olie voor hydratering. Geeft een milde reiniging en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. Met de frisse en verkwikkende geur van aloë vera.

*wil je een wit of roze konijntje stuur ons even een email met je voorkeur

€16,95 

Baby Shampoo en Body Wash Bar GIftbox incl. knuffeltje

De natuurlijke shea butter en aloë vera verzachten en verzorgen de huid. Daarnaast zorgt de jojoba olie voor hydratering. Geeft een milde reiniging en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar. Met een zoete, subtiele en lieve geur.

*Wil je een wit of roze konijntje stuur ons even een email met je voorkeur.

€ 16,95 

GIFTBOX  naar eigen idee

Een super leuk en origineel cadeau voor eigenlijk voor iedereen! Deze giftbox past door de brievenbus, dus super leuk om ook op te sturen natuurlijk. 

Stuur ons een email met jouw voorkeur van een happysoap en of soja kaars bijv.
of als er iemand jarig is dan passen wij de kaart gewoon aan!

En wij maken graag  hiervan een mooi pakket wat per post verstuurd zal gaan worden.

v.a.€ 12.95